aluminium kozijnen geplaatst door Eijkemans Aluminiumbouw V.O.F.
 

Aluminium Kozijnen

Aluminium kozijnen, duurzaam en geïntegreerd in uw gevel

Door voor aluminium kozijnen te kiezen van Eijkemans Aluminiumbouw kiest u voor duurzaamheid, veiligheid en karakter. Het aluminium profiel biedt dé oplossing voor aparte constructies. Tevens zijn de warmte- en geluidsisolatie beter dan bij elk ander kozijn door met de ingenieuze ‘spider technologie’ te werken.

De onderhoudsvriendelijke kozijnen waar Eijkemans Aluminiumbouw mee werkt zijn in vele uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar. Van ranke en moderne profielen tot robuuste en traditionele profielen. Allemaal verkrijgbaar met ‘verdekte waterafvoer’. Dus géén windkapjes meer op uw aluminium profielen. Voor alle kozijnen wordt alleen het beste hang- en sluitwerk toegepast om zo aan de strengste veiligheidseisen te voldoen.

Verdiept Aluminium kozijn

Het verdiepte profiel kozijn wordt vooral toegepast in de particuliere sector. Ze geven een luxe uitstraling en komen bij ieder type woning tot hun recht. Het verdiepte profiel is er in twee uitvoeringen. Dit profiel is altijd met ‘verdekte waterafvoer’

 

Vlak Aluminium Kozijn

Het traditionele vlakke aluminium profiel geeft een mooie en rustige uitstraling aan uw woning. Het vlakke profiel is in verschillende profielbreedtes verkrijgbaar. U hebt de keuze uit traditionele of verdekte waterafvoer. Zo biedt Eijkemans u een duurzaam en voordelig profiel aan als u voor aluminium kozijnen kiest.

 

Staal renovatie kozijn

Bij het renoveren van stalen ramen wordt vaak voor het staal renovatie profiel van Eijkemans gekozen. Door dit zeer slanke profiel blijft de uitstraling van stalen ramen volledig behouden. Tevens hebt u de voordelen van een goed isolerend en onderhoudsvrij kozijn. Dit profiel is altijd met ‘verdekte