Serres en veranda’s

Extra leefruimte in het groen

Met een serre creëert u een extra leefruimte bij de woonkamer met veel licht. Dat is een absolute waardevermeerdering van uw huis! De serre die Eijkemans Aluminiumbouw u kan bieden, wordt helemaal naar uw smaak en wensen geproduceerd. We denken niet alleen mee over een degelijke constructie, maar adviseren ook over een maximale isolatie en smaakvolle zonwering

Een veranda beschermt tegen zon, wind en regen. Daarmee heeft u een heerlijke plek in de tuin waar u veel tijd kunt doorbrengen. Een feestje of barbecue horen ineens ook tot de mogelijkheden als het weer wat minder is. En in de zomer geniet u eindeloos lang van mooie zomeravonden...

De voordelen van onze serres zijn:

 • Duurzaam en vormvast
 • Minimalistisch en sterk
 • Veilig
 • Kleurvast en onderhoudsvriendelijk
 • Hoogwaardig geïsoleerd en geschikt voor driedubbel isolatieglas
 • Meer natuurlijk licht in huis
 • Het hele jaar door genieten van een extra woonkamer met zicht op uw tuin

De voordelen van onze veranda’s zijn:

 • Duurzaam en vormvast
 • Kleurvast en onderhoudsvriendelijk
 • Hoogwaardig geïsoleerd en geschikt voor driedubbel isolatieglas
 • Geen lichtverlies in huis
 • Mogelijk met vrije overspanning tot 6 meter

Altijd de juiste kleur...

Voor al onze aluminium gevelproducten kunt u kiezen uit meer dan 350 verschillende kleuren. Daarnaast kunt u kiezen voor mat-, zijdeglans-, metallic- of structuurlak. Zo heeft u dus altijd een aluminium profiel dat aansluit bij de stijl van uw huis én uw smaak. Binnen en buiten een andere kleur? Het is allemaal mogelijk bij Eijkemans Aluminiumbouw. Al onze producten worden gepoedercoat volgens het kwaliteitslabel Qualicoat.

kleuren

...en een passend profiel

Onze aluminium raam- en deursystemen zijn sterk, lichtgewicht, veilig, robuust, duurzaam én modern.

Deze systemen zijn ontworpen om te voldoen aan de hoge verwachtingen en eisen van de hedendaagse bouw. Wij bieden een volledig assortiment designopties en configuraties, hierdoor behoren vele verschillenden uitstralingen tot de mogelijkheden.

...en een passend profiel

Projecten met Serres en veranda’s

Veiligheid voorop

Veiligheid voorop

Aluminium is niet zomaar kapot te krijgen. Dit materiaal is dus een veilige keus voor uw gevelelementen. Alle onderdelen, zoals sloten en sluitingen van onze kozijnen, deuren en puien, zijn uitgevoerd in roestvrij staal van de hoogste kwaliteit.  

Eijkemans Aluminiumbouw stelt stevige eisen aan de veiligheid van de producten en gebruikt daarom sloten met het SKG** en SKG*** certificaat. Deze sloten voldoen aan het politiekeurmerk Veilig Wonen. 

Houd de zon buiten

Houd de zon buiten

De juiste zonwering zorgt voor een fijne temperatuur in huis of maakt het juist mogelijk buiten te zitten, beschermd tegen wind en zonneschijn. Eijkemans Aluminiumbouw kan de zonwering, zoals ook screens of rolluiken, tegelijkertijd met uw nieuwe kozijnen, veranda of serre plaatsen. Zo bent u verzekerd van een goede montage en is alles in één keer geregeld. 

Uitstekend geïsoleerd

Uitstekend geïsoleerd

Kozijnen van aluminium zijn niet alleen sterk en fraai, ze houden ook prima de kou buiten. Dat heeft zo zijn voordelen voor het comfort in uw huis, het milieu én uw portemonnee. De profielen die wij gebruiken zijn dankzij Spidertechnology® en ABS isolatoren optimaal geïsoleerd. Dat is niet alleen gunstig voor de temperatuur in huis, het biedt ook een uitstekende geluidsisolatie!

Super-isolerende kozijnen vragen om super-isolerend glas. Al onze systemen kunnen worden voorzien van driedubbel isolatieglas met het hoogste rendement. Met EPDM-glasdichtingen aan zowel de binnen- als aan de buitenzijde zorgen we bovendien voor een perfecte aansluiting op het kozijn.

Houd insecten buiten

Houd insecten buiten

Muggen, wespen en vliegen houdt u graag buiten de deur. Horren voor deuren en ramen zijn dan een uitstekende oplossing: de frisse lucht komt naar binnen en de insecten blijven buiten. Wij werken graag met de hoogwaardige horren van Unilux die altijd perfect op de kozijnen aansluiten. 

hor

Nooit meer schilderen

Als u uw aluminium profielen schoon houdt volgens de voorschriften en met de juiste producten, blijven ze een leven lang mooi. Bovendien trekt gepoedercoat of geanodiseerd aluminium geen vuil of stof aan. Dit betekent dat de onderhoudskosten van uw kozijnen minimaal zijn. En de verfkwast: die blijft lekker in de kast!

Hier leest u hoe u aluminiumproducten het beste kunt onderhouden.

Nooit meer schilderen
Wilt u meer informatie?Bel 073 - 549 21 65 of mail uw aanvraag naar info@esalu.nl

Verouden Bouwbedrijf BV, Eerde - heeft ons beoordeeld met het cijfer 8
9,1Het gemiddelde van 36 beoordelingen. 0% van onze klanten beveelt ons aan

Naar alle beoordelingen »