kunststof kozijnen geplaatst door Eijkemans Aluminiumbouw V.O.F.
 

Kunststof Kozijnen

Voordelen van kunststof met de uitstraling van hout.

Door kunststof kozijnen van Eijkemans te kiezen geeft u uw woning elke gewenste uitstraling. Door kleuren en profielen te combineren creëert u een moderne of karakteristieke uitstraling. Kunststof heeft de laatste jaren een enorme inhaalslag gemaakt. Het isoleert perfect, is inbraakwerend en is tegenwoordig niet meer van hout de onderscheiden. Voor alle kozijnen wordt alleen het beste hang- en sluitwerk toegepast om zo aan de strengste veiligheidseisen te voldoen.

Verdiept Kunststof Kozijn.

Het verdiepte kozijnprofiel van Eijkemans behoort tot de absolute top onder de kunststof kozijnen. De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt kiezen voor het ‘basis’ verdiepte kozijnprofiel met de voor kunststof zo typerend ‘schuine’ verstekhoeken. Dit is nog steeds ons meest verkochte kunststof profiel.

Daarnaast kunt u kiezen voor hetzelfde verdiepte kozijnprofiel, maar dan met rechte hoekverbindingen die juist zo typerend zijn voor hout. Hiermee krijgen de kozijnen gelijk een andere uitstraling.

Allebei de profielen zijn met of zonder de houtnerfstructuur te verkrijgen.

Vlakke kunststof kozijn.

Het ‘traditionele’ vlakke kozijnprofiel van Eijkemans zijn de kunststof kozijnen zoals ze van oorsprong gemaakt worden. Dit ranke kozijn biedt een voordelige en solide oplossing als u voor kunststof ramen kiest.