Eijkemans aluminium

De kracht van aluminium

Al meer dan 55 jaar fabriceert en monteert Eijkemans Aluminiumbouw ramen en deuren voor huizen en bedrijfspanden. Het bedrijf werd in 1961 gestart en in 1995 overgenomen door de familie Smits. Inmiddels is Eijkemans Aluminiumbouw uitgegroeid naar een modern bedrijf met een hecht team.

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan producten voor particulieren en bedrijven. De kozijnen, deuren, schuifpuien, vouwwanden, lichtstraten, veranda’s en serres die wij leveren, worden bij voorkeur uitgevoerd in aluminium. Dit materiaal heeft een strakke, eigentijdse uitstraling en is bijzonder duurzaam. 

Onze werkwijze

Van het eerste adviesgesprek tot het vastdraaien van de laatste schroef: bij Eijkemans Aluminiumbouw leveren we een complete service met ons eigen team. Al onze werknemers zijn door ons opgeleid en de lijntjes binnen het bedrijf zijn kort. Door deze nauwe samenwerking, gecombineerd met een flinke dosis vakkennis, kunnen we garant staan voor een uitstekende kwaliteit en een persoonlijke benadering. In de showroom in Schijndel is iedereen van harte welkom om onze producten met eigen ogen te komen bekijken.

Onze kwaliteit

Voor een mooi en vooral duurzaam resultaat, moet je de beste materialen gebruiken. Daarom werken wij nauw samen met het innovatieve bedrijf AluK. Zij leveren hoogwaardige profielen die wij in onze modern uitgeruste werkplaats omtoveren in een product op maat. Onze monteurs zorgen er vervolgens voor dat uw nieuwe kozijn of serre netjes wordt geleverd, gemonteerd en afgewerkt. 

Onze afspraak

Op het moment dat wij elkaar de hand schudden, kun u erop rekenen dat we onze beloftes nakomen.  Afspraak is immers afspraak, daar hechten wij veel waarde aan! Ons bedrijf is klein en transparant. Dat is onze kracht.

Afspraak maken
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of maak direct een afspraak.

Wilt u meer informatie?Bel 073 - 549 21 65 of mail uw aanvraag naar info@esalu.nl